Trajecten en tarieven

Vrijblijvende en kosteloze telefonische kennismaking

We starten met een telefonische kennismaking waarin we in kaart brengen wat de aanleiding voor en focus in een coachingstraject is. Deze kennis is vrijblijvend en kosteloos.

Individuele coach sessies

Na de telefonische kennismaking kunnen we, indien gewenst, afspraken inplannen. Individuele coach sessies duren drie kwartier tot een uur. Gemiddeld genomen hebben mensen na 6 tot 8 sessies het gevoel dat ze meer grip hebben en goed vooruit kunnen. Qua frequentie vinden mensen het vaak prettig om 1 keer per 2 weken af te spreken.

Diagnostiek

Zonder diagnose kan je zeker aan de slag met dingen in coaching! Zo lang jij aan kan geven met welke thema's je iets wil, dan kan dat prima, los van een diagnose. Mocht je toch behoefte hebben aan een diagnostische evaluatie in het kader van je coach traject, dan is dit mogelijk. Diagnostiek wordt gedaan op basis van semi-gestructureerde interviews in combinatie met vragenlijsten. Hiervoor is gemiddeld genomen nodig: drie individuele afspraken van elk een uur, en drie uur voor het verwerken van de gegevens en het schrijven van een rapportage (tarief: 6 keer het betreffende uurtarief).

Groepstraining "lekker leven en leren met AD(H)D" voor studenten

+

Tijdens 8 sessies van anderhalf uur elk, ga je in een groep aan de slag, onder begeleiding van Anouk Scheres. Inclusief pdf-bestand van werkboek. 680 euro.

+

Samen met anderen, die met soortgelijke thema's bezig zijn als jij, ga je daarin bezig met vaardigheden zoals plannen, tijd managen, in aktie komen, minder uitstellen. Maar ook met inzicht krijgen in je gedachten, gevoelens en gedrag, je eigen gebruiksaanwijzing beter leren kennen, jouw drijfveren en waardes in kaart brengen, jouw kwaliteiten zien en inzetten, en inzicht krijgen in hoe jij jezelf aanstuurt, jouw relatie met jezelf.

+

Elke bijeenkomst komt er een nieuw onderwerp aan bod. Eerst hebben we het samen over dit onderwerp, vervolgens gaan we ermee aan de slag tijdens de bijeenkomst, en tenslotte bespreken we manieren waarop je ermee aan de slag kan in je dagelijks leven.

+

Wat anderen er van vonden

* Ik kon hoop vinden in simpele oplossingen voor en met mensen die tegen dezelfde dingen aanlopen als ik

* Ik heb nu meer structuur en motivatie om met dingen te beginnen, en ik voel me nu trots op wat ik gedaan krijg

* Ik heb mijn manier van organiseren verbeterd en het starten met taken is nu veel gemakkelijker dankzij "chunking"

* Ik voel me minder machteloos over mijn chaotischheid

* Mijn zelfwaarde is het meest verbeterd. Ik heb geleerd dat er manieren zijn om om te gaan met issues en dat ik niet de enige ben die met dingen worstelt. Dit heeft ook geleid tot meer zelf-acceptatie

* Ik weet nu dat ik echt iets van mijn leven wil maken en dat niemand mij zo goed kan helpen als ik zelf

Groepstraining "Lekker leven en leren met AD(H)D" voor middelbare scholieren

+

Tijdens 8 sessies van anderhalf uur elk, ga je in een groep aan de slag, onder begeleiding van Anouk Scheres. Inclusief pdf-bestand van werkboek. 680 euro.

+

Samen met anderen, die met soortgelijke dingen bezig zijn als jij, ga je bezig met vaardigheden zoals plannen, tijd managen, in aktie komen, minder uitstellen. Maar ook met je zelf-acceptatie en inzicht krijgen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Je leert je eigen gebruiksaanwijzing beter kennen. Wat jij belangrijk en leuk vindt. Waar je over droomt. Wat je goed kan.

+

Elke bijeenkomst komt er een nieuw onderwerp aan bod. Eerst hebben we het samen over dit onderwerp, daarna gaan we ermee aan de slag tijdens de bijeenkomst, en als laatste bespreken we manieren waarop je ermee aan de slag kan in jouw leven.

Tarieven

* Tarieven per sessie (45-60 minuten), vanaf 1 Januari 2024

* Particulierentarief standaard per sessie: 90 euro.

* Particulierentarief studenten per sessie 70 euro.

* Zakelijk tarief per sessie: 120 euro.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief huur van de ruimte en koffie/thee.

 

Vergoedingen

* via werkgever: gelukkig zien werkgevers het belang in van persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom is het goed mogelijk dat (een deel van) jouw coaching sessies vergoed kan worden vanuit een ontwikkel budget of een educatief budget van je werkgever. Je kan dit bespreken met je leidinggevende.

* via Arbodienst: ter preventie van burn-out of in het traject van burn-out herstel is het mogelijk dat coaching vergoed wordt.

* voor ondernemers: zelfstandige ondernemers kunnen de kosten van coaching als aftrekbare bedrijfskosten bij de belasting opgeven.

* meedoenregeling: voor mensen met een inkomen onder een bepaalde grens kunnen er via de gemeente twee coach sessies ter waarde van totaal 150 euro aangevraagd worden. Voor meer informatie: https://inkomensondersteuning.nijmegen.nl/fondsen/26

https://inkomensondersteuning.nijmegen.nl/aanbod/3190