Traject en tarieven

We starten met een telefonische kennismaking waarin we in kaart brengen wat de aanleiding voor en focus in een coachingstraject is. Deze kennis is vrijblijvend en kosteloos.

Daarna kunnen we, indien gewenst, afspraken inplannen. Coach sessies duren drie kwartier tot een uur. Gemiddeld genomen hebben mensen na 6 tot 8 sessies het gevoel dat ze meer grip hebben en goed vooruit kunnen. Qua frequentie vinden mensen het vaak prettig om 1 keer per 2 of 3 weken af te spreken.

Tarieven per sessie, vanaf 1 Januari 2023

* Particulierentarief standaard per sessie: 85 euro.

* Particulierentarief studenten per sessie 65 euro.

* Zakelijk tarief per sessie: 115 euro.

* Groepstraining "Aan de slag met AD(H)D": 680 euro voor 8 groepssessies van 2 uur elk, inclusief pdf van werkboek (informeer naar de mogelijkheden).

* Diagnostiek, op basis van semi-gestructureerde interviews in combinatie met vragenlijsten, behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor is gemiddeld genomen nodig: drie individuele afspraken van elk een uur, en drie uur voor het verwerken van de gegevens en het schrijven van een rapportage (tarief: 6 keer het betreffende uurtarief).

Bovenstaande tarieven zijn inclusief huur van de ruimte en koffie/thee.


Vergoedingen

* via werkgever: gelukkig zien werkgevers het belang in van persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom is het goed mogelijk dat (een deel van) jouw coaching sessies vergoed kan worden vanuit een ontwikkel budget of een educatief budget van je werkgever. Je kan dit bespreken met je leidinggevende.

* via Arbodienst: ter preventie van burn-out of in het traject van burn-out herstel is het mogelijk dat coaching vergoed wordt.

* voor ondernemers: zelfstandige ondernemers kunnen de kosten van coaching als aftrekbare bedrijfskosten bij de belasting opgeven.

* meedoenregeling: voor mensen met een inkomen onder een bepaalde grens kunnen er via de gemeente twee coach sessies ter waarde van totaal 150 euro aangevraagd worden. Voor meer informatie: https://inkomensondersteuning.nijmegen.nl/fondsen/26

https://inkomensondersteuning.nijmegen.nl/aanbod/3190